O NAMA

Agencija za poslovne aktivnosti „PANON STAR“, Milan Radonjić pr.
Boška Jugovića 12/8
24400 Senta
Srbija

PIB: 105972341
Matični broj: 61840320

Tekući računi
160-324049-63 Banca Intesa A.D.- Beograd

Šifra delatnosti:

8299 – Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju

Ja, Milan Radonjić, osnivač i vlasnik Agencije za poslovne aktivnosti „PANON STAR“ diplomirani sam pravnik sa položenim stučnim ispitom za rad u organima uprave. Rođen sam u Senti, 25. oktobra 1963. godine, završio sam Pravni fakultet Univerziteta u Novom Sadu. Šest godina radio s am u opštinskom organu uprave u Senti, a od 1995. godine sam u privatnom sektoru.

Bio sam vlasnik PANON KAB TV KANJIŽA – kablovske televizije, a od 2009-te godine osnivam i radim u ovoj agenciji koja se bavi pružanjem intelektualnih usluga.

Kao priznati sportski radnik angažiovao sam se u radu stonoteniskih klubova Crvena Zvezda iz Beograda, stonoteniskog kluba „BUS Comuters“ iz Kikinde u muškoj konkurenciji i stonoteniskih klubova Čoka iz Čoke, Senta iz Sente i Obilić iz Novog Kneževca. Pomažem na razne načine i ostale sportske klubove u okolini, a pre stonog tenisa radio sam 15 godina kao košarkaški trener u Senti i reprezentaciji Jugoslavije.

Iz „Referenci“ možete se upoznati sa mojim dosadašnjim radom, a posebno bih istakao veliki značaj u izgradnji kablovsko-distributivih sistema u Vojvodini. Preko mog bivšeg preduzeća ili u saradnji sa SAT TRAKT-om ili za SAT TRATK izgradio sam ili ishodovao građevinske dozvole za Kanjižu, Bačku Topolu, Pačir i Staru Moravicu, Gunaroš, Bajšu, Banatski Karlovac, trešnjevac, Martonoš, Šid, Bečej, Bačko Gradište, Srbobran, Horgoš, Novi Kneževac, Bački Petrovac, Titel, a trenutno radim na građevinskim dozvolama za Bački Jarak i Temerin, Bačko Petrovo Selo, Gornji Breg, Žabalj, Čentu, Dunavac, Gložan, Kisač i Rumenku. Ishodovao sam više stotina kilometara dozvola za trase optičkih kablova kojima se povezuju napred navedeni sistemi, a trenutno radim na još 4 građevinske dozvole pred Pokrajinskim sekretarijatom u Novom Sadu i jednu dozvolu pred Ministarstvom u Beogradu. Osim ovih radio sam i prenamene poslovnih objekata i fabrika u Kanjiži i Senti.

Kraj 2011.-te i početak 2012.-te godine obeležili su veliki uspesi Agencije kada je reč o prevođenju sportskih klubova u registar Agencije za privredne registre. Uspešno smo preveli u registar 203 sportska kolektiva, s obzirom na konkurenciju, geografski položaj naše Agencije u odnosu na velike gradove ovo smatramo možda najvećim našim poslovnim uspehom.