Za mesec dana obradili smo 86 klubova za prevođenje u registar APR-a

29. februara 2012. godine objavio sam članak na ovom sajtu o tome kako imamo 100 sportskih klubova u procesu prevođenja u registar APR-a. Danas tačno mesec dana kasnije imamo ih za 86 više!!! Sigurno je da postoje mnogo veće agencije koje rade u većim sredinama i koje imaju možda i veći broj prevedenih sportskih organizacija u registar APR-a. Mi smo relativno kasno počeli da se ozbiljnije bavimo ovom tematikom, a i prilično smo daleko od „vatre“. U martu mesecu za klijentelu imali smo VELIKE klubove koji u svom članstvu imaju i osvajače olimpijskih  medalja, te bivše i buduće učesnike olimpijskih igara i to nam čini čast. Radimo sasvim pristojno i imamo mali broj grešaka. Bilo bi neskromno reći da smo savršeni ili bezgrešni, u želji da udovoljimo svima pravilimo smo i neke početničke greške na koje smo posle izliva besa mogli samo da se smejemo.

Moram da istaknem da u APR imamo izuzetno korektne saradnike, ali da je tempo rešavanja prijava za prevođenje usporen. U decembru, januaru i februaru 5 radnih dana bilo je dovoljno registratorima APR-a da reše predmet, međutim kako se povećao broj klubova koji su podneli prijave i tempo rešavanja je usporen. Sada APR rešava po našim zahtevima u roku od 15 do 19 dana što je daleko od zakonskog roka koji iznosi 30 dana.

Do sada smo išli na teren i „jurili“ komitente, u ponedeljak ćemo to uraditi još jednom, a nakon toga ćemo sportske organizacije primati isključivo u našim poslovnim prostorijama kako bi mogli da obradimo što veći broj zainteresovanih klubova, a sve podsećamo da je 12. april 2012. godine krajnji rok za podnošenje prijave prevođenja sportskih organizacija u registar APR.

Takođe podećamo sve klubove koji su posetioci ovog sajta da je 12. april 2012. krajnji rok i za podnošenje evidencione prijave Ministarstvu sporta, a formulare prijave možete preuzeti na ovom sajtu.

Pregled sportova i opština možete pogledati ovde: ŠEMATSKI PRIKAZ PO OPŠTINAMA 186